Сигурност со 5 години гаранција!
 
Сите Great Wall автомобили се нудат со 5 години или 150 000 километри целосна гаранција. Гарантните услови на возилата предвидуваат уште 3 години дополнителна гаранција на бојата и 6 години против корозија, што е стандард за автомобилската индустрија во Европа. Во изработката на моделите на Great Wall се користи најсовремената техника за антикорозивна заштита на каросерија, што ви гарантира дополнителни безбедност и мир за Вашето возило. 
 
Возилата се сервисираат од страна од високообучен кадар во најсовремено опремен сервис во Толту, како и од страна на овластени сервисери во Македонија.
 
Можете да сметате на една од најдобрите сервисни мрежи во земјата со добро обучени специјалисти.